Har jeg stress, symptomer på stress, terapi, velvære, hjælp.

Psykoterapi og Stressbehandling i Esbjerg

HVIS LIVET GØR ONDT

Supervision, stress og trivsel.

Individuel-, par-, familie- & gruppeterapi

v/ Certificeret Psykoterapeut & Stressbehandler i Esbjerg

Lise Skov Thygesen

 

Medlem af Dansk Psykoterapeut forening

Om Psykoterapeut Esbjerg

Om os i Psykoterapeut i Esbjerg, Har jeg stress, symptomer på stress, terapi, velvære, hjælp.

Marts 2019

Psykoterapeut Esbjerg

Jeg hedder Lise Skov Thygesen og er uddannet psykoterapeut og stressbehandler. Jeg er Psykoterapeut hos- og indehaver af Psykoterapeut Esbjerg. Jeg har taget min uddannelse på Psykoterapeutisk Center i Nordjylland, som er en femårig videregående uddannelse bestående af et indgangsår og fire uddannelsesår. Min Stresscoach uddannelse har jeg taget hos forfatter og stresscoach Bjarne Toftegård, som er indehaver af Forebyg Stress ApS og en af landets mest anerkendte stresscoaches.

Ud over arbejdet i min praksis i Esbjerg, arbejder jeg også med børn og familier med særlige behov. Jeg har mange års erfaring som psykoterapeut og stressbehandler og jeg har blandt andet et tæt samarbejde med skolevæsenet som trivselsansvarlig og supervisor. Har du ikke mulighed for at komme til mig, tilbyder jeg også online terapi og jeg kører også ud til mine klienter. 

Hos virksomheder tilbyder jeg hjælp, så I kan få et bedre arbejdsmiljø og engagerede medarbejdere. Jeg giver Jer værktøjer til at udvikle kompetancer og udnytte talenterne i virksomheden.

Læs mere om Psykoterapeut Esbjerg her